2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja lillepoes

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö lillepoes on mitmekülgne, hõlmates erinevaid tööülesandeid nagu lillede vette lõikamine ja lillekimpude valmistamine, toataimede hooldamine, väljapaneku sättimine ja poe korrastamine ning loomulikult on väga oluline roll ka klientide teenindamisel. 

Et töö oleks nauditav ja tulemuslik, viime tööle asumisel läbi mitmekülgse juhendamise, mille käigus tutvustame tooteid ja töövõtteid. Lisaks pakume tasuta floristika koolitust. Käelised oskused kogu eluks!

Töö on üheaegselt praktiline, loominguline ning ka tähenduslik, sest lillede kinkimine seondub oluliste sündmustega inimeste eludes. Iga päev on võimalik teha väga erinevaid tööülesandeid ning seejuures kaunistada inimeste erilisi hetki. 

Ootused kandidaadile

Otsime enda kollektiivi töötajat, kes armastab tööd lillede ja taimedega ning keda kõnetab ka klientide teenindamine. Varasem töökogemus meie valdkonnas on abiks sisse elamisel, kuid ka kogemuse puudumine pole takistuseks kandideerimisel.

Kuna tegu on müügitööga, on oluline, et tööleasujal oleks ambitsioonikust ja võitlusvaimu, et müügieesmärgid saavutada. Vähem oluline pole ka meeskonnas töötamise soov, sest koos teeme rohkem ära.

Ettevõte pakub

Pakume vaheldusrikast tööd lillemaailmas ning võimalust omandada erialased teadmised ja oskused kogu eluks. See on hea stardipositsioon loomingulisele inimesele, kes soovib lisaks klienditeenindusele ka arendada käelisi oskusi.