2023-08-23 14:48:55

Kliendihaldur

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööks on ärikliendibaasi haldamine ja klientidega suhtlemine ning dokumendihaldus. Sa tegeled ostu-ja müügitellimustega, vormistad hinnapakkumisi, korraldad klientidele ja vajadusel ka tarnijatele kauba transporti, tegeled arvete ja reklamatsioonidega ning jälgid laovarusid. Sa vastad klientide küsimustele, nõustad ja lahendad operatiivselt tekkinud probleeme.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui naudid tööd klientidega ja oled sellega varasemalt kokku puutunud, kasuks tuleb eelnev kogemus kas müügi-, ostu- või logistikavaldkonnast. Sa räägid vabalt eesti, inglise ja soome keelt, naudid suhtlemist ja müügitööd ning oled kliendile orienteeritud. Hindad kõrgelt meeskonnatööd, kuid suudad ka väga hästi iseseisvalt töötada ja oma tööd organiseerida. Sind iseloomustavad töökus, täpsus, kohusetundlikkus ja tahe õppida uusi asju. Oled kiire taibuga ning multi-tasking ja erinevate probleemide kiire lahendamine ei tekita sinus stressi.

Ettevõte pakub

BÜFAs on Sul võimalus töötada rahvusvahelises ettevõttes, kus on pereettevõtte taustast tulenevalt sõbralikud ja avatud töösuhted. BÜFAs hinnatakse töötajaid ja tunnustatakse heade töötulemuste eest.