2023-08-23 14:48:55

Kliendihaldur

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

KLIENDIHALDURI töö peamiseks eesmärgiks on veomahu suurendamine kliendisuhteid hoides, arendades ja luues. Tööülesannete hulka kuulub arvete väljastamine, klientidega suhtlemine, päringute realiseerimine tellimusteks, infovoo juhtimine ning vajaliku info sisestamine süsteemi. Fookuseks on eelkõige heade suhete hoidmine olemasolevate klientidega.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et oled suurepärane läbirääkija, süsteemne tehingute lõpule viimisel ning hea meeskonnamängija. Sind iseloomustab lahendustele ja tulemustele suunatud mõtteviis, räägid suhtlustasandil nii eesti kui ka inglise keelt, oled rõõmsameelne ja positiivne kaaslane nii meie meeskonnas kui ka kliendisuhetes.

Ettevõte pakub

Meie juurest leiad eest hea töökeskkonna ühtse meeskonnaga, kus toetame teineteist saavutamaks parimaid võimalikke tulemusi. Saad mitmekülgse töökogemuse rahvusvahelisest ettevõttest ning eneseteostuse võimaluse arengule suunatud ettevõttes. Toetame Sinu soovi areneda ja jõuda kaugemale!

Oleme valmis sõlmima töölepingu kohe, kui leiame õige kandidaadi, ära jäta oma sooviavalduse saatmist viimasele minutile ja kandideeri kohe!