2023-08-23 14:48:55

Kliendihaldur-müügisekretär

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peaeesmärk on olla on üks võtmeisikutest kliendisuhete pikaajalisuse ja tugevuse tagajana. Sa oled punktuaalne informatsioonivahendaja klientide, firma ja tootjate vahel. Sinu tööks on tarkvaratellimuste vastuvõtt, pakkumiste vormistamine ning tööprotsesside järjepidev koordineerimine, CRM töökeskkonna haldamine. Sa aitad müüa oma valdkondade absoluutses tipus olevaid infrastruktuurile ja tööstusele suunatud tarkvaralahendusi, kus sinu vastutusalaks on klientide tarkvara tugilepingute haldamine ja sõlmimine/uuendamine ning koolituste müük. Saad näidata ka oma andekust turunduses genereerides ideid müügi suurendamiseks ja toodete innovaatiliste konkurentsieeliste tutvustamiseks. Kui oled suuteline enamaks, on Sinu ees lahti põnev arengutee IT-valdkonnas.

Ootused kandidaadile

Sobid sellesse vastutusrohkesse rolli, kui Sa oled
oled kõrgharidusega ja vähemalt 25 a vana
arukas, kohusetundlik ja abivalmis
tähelepanelik ja punktuaalne,
valmis võtma ja ka vajadusel delegeerima erinevaid ülesandeid
suhtlema ja kirjutama korrektses eesti ja inglise keeles ja suhtlema tööalaselt ka vene keeles (Saksa keel tuleb kasuks)
suuteline kiirelt omandama tarkvaraprogrammide kasutamist (CRM, helpdesk-lahendused läbi interneti)
naudid müügitööd ja oled loov olukordade lahendamisell
on efektiivne nii meeskonnatöötajana kui iseseisvalt
oskab enda tegevust lühiajaliselt ja pikaajaliselt juhtida, planeerida ja analüüsida

Ettevõte pakub

Sina võidad arendava ja huvitava töö rahvusvaheliste sidemetega ettevõttes, mis pakub toredat kollektiivi, kaasaegset töökeskkonda, head põhipalka ja motiveerivat tulemustasu, osalust põnevates tippekspertidega projektides.

Lisainfo

vaata ka http://cadsys.ee/accountmanager/