2023-08-23 14:48:55

Klassiõpetajad ja Aineõpetajad

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame oma toredasse meeskonda klassiõpetajaid ja aineõpetajaid erivajadustega laste koolis toimetuleku õppekava alusel õppivatele lastele. Õppetöö toimub waldorfpedagoogika alusel ja eesti keeles. Õpetaja ametikoha eesmärk on tagada õppe- ja kasvatustegevuse ladus korraldus HEV õpilastega väikeses klassis lähtudes kooli arengueesmärkidest. Ta omab eripedagoogilist haridust ning tahab olla toeks erivajadustega lastele.

Ootused kandidaadile

Õpetaja kvalifikatsiooninõuded:
1. magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon
2. õpetajakutse
3.Läbitud vähemalt 78 tunni ulatuses eripedagoogika valdkonna koolitused (kui puudub eripedagoogika alane kõrgharidus magistrikraadis) ja läbitud vähemalt 40 tunni ulatuses waldorfpedagoogika alaseid koolitusi

Abiõpetaja kvalifikatsiooninõuded:
1. kõrg- või kutseharidus, soovitavalt pedagoogiline;
2. Läbitud vähemalt 78 tunni ulatuses eripedagoogika valdkonna koolitused (kui puudub eripedagoogika alane kõrgharidus bakalaureuse kraadis) ja läbitud vähemalt 40 tunni ulatuses waldorfpedagoogika alaseid koolitusi.

Ettevõte pakub

Tööst vabad koolivaheajad. Toimuvad kolleegiumid, supervisoonid, teiste koolide külastused, toredad ühisüritused, koolipere ühised väljasõidud ja õhtusöögid. Kool pakub igakülgset tuge ja mentorlust, võimalust koolitusteks, loovuse rakendamiseks ja enesearenguks. Võimalus saada lisatunde lapsehoiuteenuses.

Klassiõpetajad 1.klassi (0,86), 2.klassi (1,0), 3.-4 A ja B klassi (2,0), 4.klassi (1,0), 7.-8, PÕ1.klassi (1,0), 1-1-le õppe 9.klassi (0,86) , puutööõpetaja (0,34), kunsti ja käelise tegevuse õpetaja (0,5), liikumisõpetaja (0,5), abiõpetaja 1.klassi (1,0)