2023-08-23 14:48:55

Kinnisvaraspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kinnisvaraspetsialistina on Sinu igapäevaseks tööks laenude tagatiseks olevale kinnisvarale hinnangute koostamine, kolleegide nõustamine ja koolitamine kinnisvara teemadel ning hindamisprotsessi arendamine. Lisaks hoolitsed selle eest, et tagatiskinnisvara oleks nõuetele vastavalt kindlustatud.

Ootused kandidaadile

Ootame oma meeskonnaga liituma hea suhtlus- ja analüüsioskusega õppimisvõimelist kolleegi, kes oskab planeerida oma aega ja seada prioriteete. Kui Sulle meeldib töötada andmebaaside ja numbritega, uurida, otsida ja luua seoseid, leida põhjuseid ja loogikat, siis ootame just Sind. Ettevõttena väärtustame suurepärast klienditeenindust ja häid suhteid meeskonnas, ootame seda ka Sinult.

Kinnisvaraspetsialisti roll eeldab kõrgharidust ja varasemat töökogemust. Ootame, et oled vilunud MS Office programmide (sh. Excel) kasutaja ning  Sa oskad suhelda eesti ja inglise keeles, kasuks tuleb vene keele oskus. Erialane haridus, teadmised ja töökogemus kinnisvara valdkonnas annavad ametikohale kandideerimisel eelise.

Ettevõte pakub

Meie töötajatele meeldib töötada Hüpoteeklaenus, sest siin on suurepärased ja toetavad kolleegid. Meie kontorid on kaasaegsed ja esinduslikud. Pakume oma töötajatele sporditoetust, terviseauditit, ühisüritusi nii töötajatele kui ka nende peredele. Väärtustame koolitustel osalemist. Pakume parkimiskohta kesklinna parkimismajas ja 5 aastase tööstaaži täitumisel lisapuhkust 7 päeva aastas.