2023-08-23 14:48:55

KINNISVARAOBJEKTI JA TOOTMISKOMPLEKSI HALDUSJUHT

CVKeskus.ee klient
CBRE Global Workplace Solutions on juhtiv ülemaailmne ettevõte, mis pakub laia valikut integreeritud teenuseid erinevatele objektidele, sealhulgas kinnisvara haldust ja renti, projektijuhtimist ning konsulteerimis- ning arendusteenuseid.
Vaata lisaks: https://www.cbre.lv/

Töö kirjeldus

Kinnisvaraobjekti ja tootmiskompleksi haldusjuhina hoolitsed kinnisvaraobjekti ja tootmiskompleksi teenuste juhtimise eest. Sa juhid tehnilist- ja teenindavat meeskonda, tagad, et kõik planeeritud ja ad hoc hooldustööd lõpetatakse õigeaegselt ning vastavad kohalikele ja rahvusvahelistele standarditele. Sinu ülesanne on tagada kõikide ohutusnõuete järgimine. Sa jälgid finants- ja äriplaanide täitmist ning tegeled pidevalt selle arendamisega. Sa hoiad ja lood häid suhteid ning esindad ettevõtet klientidega suhtlemisel. Sa tagad, et ruumid on väga hästi hoitud ja turvalises seisukorras ja, et plaanid oleksid kooskõlas prognooside ja kasumieesmärkidega ning leiad uusi võimalusi kasvuks.  

Ootused kandidaadile

  • omad kõrgharidust inseneeria valdkonnas (näiteks Tallinna Tehnikakõrgkool, TalTech) ja varasemat töökogemust sarnasel ametikohal;
  • suhtled nii eesti, vene kui ka inglise keeles;
  • omad väga head ärilist vaistu ning tunned ennast mugavalt numbritega;
  • oled hea suhtlemisoskuse ja kliendikeskse mõtteviisiga.

Ettevõte pakub

CBRE pakub meeldivat ja professionaalset töökeskkonda, põnevat ja väljakutseid pakkuvat tööd rahvusvahelises ettevõttes ning tervisekindlustust.

 

Kui see töökoht võiks just Sulle sobida, siis ootame Sind kandideerima läbi CV Keskuse portaali!

 

Lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CV Keskuse värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.