2023-08-23 14:48:55

Kinnisvaramaakler / kinnisvarakonsutant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

RE Kinnisvara AS on tegutsenud Eesti kinnisvaraturul alates 1995.aastast. Pakume oma klientidele maakler- ja hindamisteenuseid, arendusprojektide äriplaanide koostamist ja projektide läbiviimist ning kinnisvara-investeeringute nõustamist. Pakutavaks ametikohaks on
TÄISKOHAGA KINNISVARA KONSULTANT

Sinu igapäevaseks tööks on info analüüsimine ja tehingute läbiviimine. Oleme loonud unikaalsed töövahendid ja keskkonna, et Sinu tööd toetada, kuid võtmeküsimuseks on siiski suhtlemisvõimekus. Enamus tööajast kulub aktiivselt klientidega suheldes.

Ootused kandidaadile

Pakume parimat töökeskkonda, ootame pühendumist ja professionaalsust. Seetõttu ei sobi ametikoht ajutise tööajaga töötamiseks või töötamiseks muu töö kõrvalt.
Kõige tähtsam on suhtumine ja isikuomadused, muu on õpitav. Igapäevatööks vajalikud oskused omandad meie põhjaliku koolitusprogrammi käigus professionaalide juhendamisel.

Nõutavateks eeldusteks kandideerimisel on
- hea digitaalne kirjaoskus
- hea vene keele oskus kõnes ja kirjas

Ettevõte pakub

Pakume põhipalka, et ei peaks muretsema oma igapäevaste vajaduste pärast.
Aga peamine maasikas on siiski tulemustasu mis sõltub otseselt sinu panusest. Niipalju kui panustad, niipalju ka teenid. Piire pole.

Kõike muud mis käib iga normaalse tänapäevase töökoha juurde (tipptasemel meeskond, avar kontor, parkimine, tippklassi töövahendid, tööauto, tasuta hommikusöögid jne, jne) pole mõtet hakata siin ette lugemagi.