2023-08-23 14:48:55

Kindlustustoodete müügiesindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Mis on Seesami müügiesindaja tööülesanded?

Kindlustustoodete aktiivne müük läbi klientide professionaalse, operatiivse ja personaalse teenindamise ningnõustamise. Lisaks klientide kindlustusvajadusest lähtuv riskide analüüsimine ja hindamine.

Ootused kandidaadile

Kes sobib Seesami müügiesindajaks?

Keegi, kes tunneb rõõmu klientide parimal viisil teenindamisest ja omab eelnevat aktiivmüügi kogemust,soovitatavalt telemarketingi valdkonnas. Kellel on hea kontaktiloomis-, argumenteerimis- ja kuulamisoskus.Vajalik on arvutioskus ja täpne ajaplaneerimine, samuti hea eesti keele oskus nii kõnes kui kirjas.Parimaid võimalusi loob ka vene ja inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume võimalust teha huvitavat tööd koos toreda meeskonnaga, kes on valmis sind sisseelamiselaitama ja toetama. Samuti pakume põhjalikku kindlustusalast väljaõpet, iga-aastast enesetäiendamise võimalust,meeldivat töökeskkonda, 7 päeva talvepuhkust ning kaugtöötamise võimalust.

Palk: Alustava müügiesindaja töötasu koosneb põhipalgast ja progresseeruvast tulemustasust,mille teenimisele piire seatud ei ole ning oleneb sinu töökusest ja panustamisest.