2023-08-23 14:48:55

Keskuse assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma tiimi keskuse assistenti, kelle tööülesandeks on professionaalse ärikeskuse igapäevane assisteerimine, sh keskuse haldamine, Worklandi meeskonna ning liikmete abistamine, keskuse külaliste tervitamine, koosolekuruumide broneerimine ning ruumide ettevalmistamine, ürituste assisteerimine jms.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on varasem büroojuhi või abistava personali kogemus ja kokkupuude teenindusvaldkonnaga. Isikuomadustelt tulevad kasuks kohusetunne, hea suhtlemisoskus, avatus kõigele uuele ning oskus oma aega planeerida ja prioriteete seada. Otsime inimest, kes julgeb võtta initsiatiivi, hoolib oma klientidest ja nende vajadustest, on väga abivalmis, märkab detaile ning suudab tajuda inimeste ootusi. Töökeelteks on nii eesti kui inglise keel, vene keele valdamine annab eelise.

Ettevõte pakub

Worklandis töötamise teeb toredaks keskuse mitmekülgne kogukond, põnevad meelelahutuslikud ja harivad üritused, inspireeriv töökeskkond ja asukoht kesklinnas. Meeskond on ühtehoidev ja eesmärgile pühendunud ning igati valmis Sind sisseelamisel toetama. Sinu häid mõtteid ja ideid soovitakse kuulda ning kuna Workland on jõudsalt laienemas, avaneb igal meeskonnaliikmel kindlasti ka mitmeid arenemisvõimalusi.