2023-08-23 14:48:55

Keretööde ja lukksepatööde meister

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Reval Group OÜ seoses reorganiseerimisega ja töömahu suurenemisega otsib oma sõbralikku kollektiivi Lukksepatööde/keretööde meistrit. Palume tähele panna, et ei otsita kahte erinevat meistrit, vaid ühte hea tehnilise taibuga ning toreda suhtlemisoskusega inimest.
Keskmisest rohkem tuleb pühendada ennast kereremondi pakkumiste koostamisele kindlustusseltside ja eraisikute jaoks. Lisaks on vajalik protsesside juhtimisoskus, et kooskõlastatud remont oleks läbi viidud õigeaegselt ja viivitusteta. Väiksemas töömahus tuleb osata koostada lukksepatööde remondipakkumisi ja juhtida neidki protsesse kuni sõiduki rõõmsa üleandmiseni kliendile.
Meie kollektiiv on avatud ning orienteeritud moodsaimatele tehnoloogiatele ja protsesside juhtimisele keretööde valdkonnas, pidevalt otsime uusi võimalusi klientide paremaks teenindamiseks. Soovime, et meie tulevane kolleeg on rõõmsameelne, positiivne, keskmisest suurema stressitaluvusega lahenduste leidja ning hea suhtleja.
Palume tähelepanekult lugeda läbi meie nõudmised kandidaatidele, et saada ettekujutus, missugune võiks olla meievaheline koostöö. Mõningate oskuste ja kogemuste puudumise korral tuleme hea meelega appi, näitame, õpetame, lihvime, viime uuele tasemele. Pikemas perspektiivis saame pakkuda ka paindlikumat töögraafikut.

Ootused kandidaadile

Seega, kui Teil on kogemuste pagasis:

• Hea eesti keel nii kõnes kui ka kirjas, hea vene keel suhtlustasemel, suureks kasuks tuleb ka inglise keele oskus, kuna asume kaasaegse Tehnopoli keskel.
• Oled produktiivne inimene igas mõttes, väärtustad enda, klientide ja meeskonna liikmete aega.
• Raamatupidamisetarkvara(Hansaworld) tundmine. Töö käigus tuleb vormistada töötellimusi, osta kaupu lattu, vormistada müügiarved jms.
• Sõidukite ja nende ülesehituse üldine tundmine. Meie kasutuses olevad kaasaegse tarkvara lahendused aitavad kindlasti kaasa.
• Ettekujutus autode kere-, värvi- ja lukksepatöödest
• Suureks kasuks tuleb Cabas ja CabPlan tarkvara tundmine
• Protsesside ja inimeste juhtimiskogemus.
• Huvi tulemustasu ja boonustega seotud palgasüsteemi vastu.
• Autojuhiload vähemalt B kategooriale.
• Kokkuleppel saad jääda tööle pisut hiljemaks, et lõpetada korrektselt tootmisprotsess ja anda valminud sõidukid üle

Ettevõte pakub

Pikemas perspektiivis saame pakkuda ka paindlikumat töögraafikut. Kindel põhipalk+% müügikattest. Seega, kui olete produktiivne inimene siis töötasu ülempiiri on ainult teie teha.