2023-08-23 14:48:55

Keemiaravi keskuse õendusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Põhja-Eesti Regionaalhaigla ootab tööle
hoolivat ja innustavat
KEEMIARAVI KESKUSE ÕENDUSJUHTI

Keskuse õendusjuhina oled õendus- ja hoolduspersonali meeskonna eestvedaja, ja kompetentside arendaja ja eesmärkide seadja, juhid tööprotsessi ja korraldad üksuste vahelist koostööd ning lood turvalise keskkonna kvaliteetse ravi tagamiseks meie patsientidele.

Keemiaravi keskus asub uhiuues Regionaalhaigla korpusesse - nii tänapäevast ja värsket töökeskkonda pole kuskil! Tule meie tiimi!

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul on:
• õendusalane kõrgharidus ja magistrikraad või valmisolek see lähiajal omandada
• vähemalt 5-aastane töökogemus õena ja 3-aastane õendusjuhtimise kogemus
• kõrgtasemel eesti keele ning heal tasemel vene ja inglise keele oskus
• ladus arvutioskus

Õendusjuhi töö eeldab head suhtlemis- ja probleemilahendusoskust, kõrget pingetaluvust ning iseseisvat otsustus- ja vastutusvõimet, oskust hinnata ja planeerida meeskonna pädevust ning professionaalse arengu vajadust.

Ettevõte pakub

Meie pakume Sulle võimalust teha vastutusrikast ja väärtustloovat tööd ning eneseteostust toetavaid arenguvõimalusi ja koolitusi. Sind ootab professionaalne meeskond, toetus ja väljaõpe, tööle vääriline tasu ning mitmed töötajatele mõeldud soodustused.

Õendusjuhi kohustused on tähtajalised kuni viieks aastaks.

Lisainfo

Kandideerimiseks palun saada CV ning kaaskiri (kuni 1 A4 lk) õendusjuhi ees seisvatest väljakutsetest ja arengusuundadest keemiaravi keskuses e-posti aadressile personaliotsing/ät/regionaalhaigla.ee või töövahendusportaali kaudu. Kandideerimise tähtaeg on 26. märts 2023.

Lisainfot jagab onkoloogia- ja hematoloogiakliiniku õendusjuht Nikolai Tover (telefon 617 1373, e-post Nikolai.tover/ät/regionaalhaigla.ee).