2023-08-23 14:48:55

Kaubikujuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Seoses töökoormuse suurenemisega otsime väikeveokijuhti toidukaupade ja kullersaadetiste laialiveoks. Tööpiirkonnaks Tallinn, Harjumaa, ning vajadusel tuleb sõita üle Eesti. Tööpäeva algusajaks on kell 04.00 hommikul. Samuti kuulub kohustusliku tööaja hulka kaks laupäeva kuus graafiku alusel. Töö ei ole füüsiliselt lihtne ja vajab head Tallinna linna tundmist.

Ootused kandidaadile

Otsime oma meeskonda positiivse ellusuhtumisega, usaldusväärset ja rõõmsameelset inimest. Vajalikud C-kategooria juhiload ja läbitud veoautojuhi ametikoolitus, kasuks tuleb kindlasti eelnev töökogemus transpordi- ja laonduse valdkonnas. Kuna töö algab väga varajastel tundidel, siis on hästi tähtis kella tundmine, et ei oleks probleeme hilinemisega. Kui oled aus, kohusetundlik ja hoolid oma töövahendist, siis oled meie ettevõttesse teretulnud kandidaat. Väärt töömees on meie juures alati hästi väärtustatud.

Ettevõte pakub

Kindlat ja püsivat tööd, töökale töötajale motiveerivat töötasu, puhkust puhkusegraafiku alusel, tehniliselt korras ja hooldatud töövahendit, ning meeldivat ja ühtehoidvat kollektiivi, kes hindab omavahelist koostööd.