2023-08-23 14:48:55

Kaubaväljastaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööülesannete hulka kuuluvad kaupade transpordiks ettevalmistamine ja toimetamine väljastusalasse, autode laadimine, vajadusel kaupade laadimise kontroll, veodokumentidele vedajalt nõuetekohase kinnituse võtmine ning veodokumentide koondamine registraatorisse ning pakkimistaara sorteerimine, puhastamine ja paigutamine ettenähtud aladele.

Ootused kandidaadile

Kaubaväljastajalt ootame kohusetunnet, ausust ja täpsust, head suhtlemisoskust, pingetaluvust, sobivust meeskonnatööks, eesti keele oskust suhtlustasemel, valmisolekut vahetustega tööks. Kindlasti tuleb kasuks eelnev laotöö sh siirdetõstuki juhtimise kogemus. Kaubaväljastaja töö sobib eelkõige meestele, kuid ka tugevatele naistele ei valmista see raskusi.

Ettevõte pakub

Sinu töö pakub klientidele igapäevaselt rõõme, sest iga saadetis, mis sinu hoole alt läbi käib, valmistab kellelegi heameelt. Usaldame sinu kätesse moodsad töövahendid, kaasaegsed töövõtted õpid selgeks kohapeal. Tööaeg toimub vahetustes: vahetus I E-R 6:30-14:30 ja vahetus II E-R 14:30 - 22:30, 1 nädal hommikuti, 1 nädal õhtuti ja nädalavahetused on vabad. Lisaks pakume tööandjapoolset tasuta transpordivõimalust Tallinnast tööle ja tagasi. Asume Jüri aleviku lähedal. Brutotöötasu on alates 845 EUR kuus.