2023-08-23 14:48:55

KAUBAPAIGUTAJAID / KOMPLEKTEERIJAID Lasnamäe kaubamajja

CVKeskus.ee klient
BAUHAUS on 1960. aastal loodud edukas jaekaubandusettevõte, mis omab 270 kaubamaja 19 Euroopa riigis. Meie tootevalikus leiab üle 120 000 erineva toote ehituseks, remondiks, sisustamiseks ja koduaia tarbeks. Oleme investeerinud Eestisse meie Soome organisatsiooni kaudu, kus asub hetkel 5 tegutsevat kaubamaja. Eesti esimene kaubamaja avati Tallinnas Lasnamäel 2010.a. aprillis ja uus Rocca al Mare kaubamaja avati 2017 aasta märtsis. Tänu oma professionaalsetele töötajatele on BAUHAUS üks edukamaid ehitusmaterjalide kaubamaju Euroopas. Pikaaegse ja eduka kasvu tagab hästi motiveeritud ning lojaalne töötaja, kes iga päev teenindab oma kliente parimal võimalikul viisil.

Seoses suvehooaja algusega värbame meie müügiosakondadesse uusi, nii osalise kui täistööajaga ning tähtajalise töölepinguga töötajaid. Tööleasumise aeg mai-juuni.

Töö kirjeldus

Sinu tööks on kaupade väljapanek, riiulite korrastamine ning vajadusel ka asjatundlik ja sõbralik klientide teenindamine ning informeerimine. Samuti e-poe tellimuste komplekteerimine. Aiandusmaailmas võib Sinu töökohustuste hulka kuuluda ka taimede hooldamine. Kasuks tulevad kogemused aiatehnika, tööriista, santehnika jt. valdkondades.Palume Sul oma kohustusi täita täpselt, korrektselt ja sujuvalt, sulandudes meeskonna tööprotsessi ja arvestades klientide vajadusi

Ootused kandidaadile

Sinu eesti keele oskus võiks olla heal suhtlustasemel ja eeldame, et Sul oleks vähemalt põhiharidus. Varasem töökogemus meeldiks meile samuti, kuid selle puudumine ei saa tubli inimese puhul takistuseks.

Ettevõte pakub

Nii täis- kui ka osalise tööajaga töö

Sõbralik meeskond

Tööriided ja muud vahendid

Töötaja soodustused