2023-08-23 14:48:55

Kaubandusvaldkonna noor juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kaubandusvaldkonna noore juhi programm on individuaalne ja teadlikult kujundatud karjääri ehitamise programm, mis annab Sulle hinnatud kogemusi ja teadmisi kaubandusvaldkonnast. Sul on võimalus end arendada ning saada meie meeskonna liikmeks.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui oled äsja kõrghariduse omandanud või õpid kõrgkoolis viimasel kursusel. Sa oled töökarjääri stardipakul, näed oma tulevikku kaubandusvaldkonnas, oled olemuselt liider, ja eestvedaja ning Sul on ambitsiooni ja eeldusi saada juhiks. Oma senistes tegemistes oled üles näidanud julgust ja innukust, vastutustunnet ning koostööoskust. Sind iseloomustab veel tugev enesemotiveeritus ja oled arvamusel, et elus edasi jõudmiseks on olulised ka kannatlikkus, avatus ning järjepidevus.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle harukordset võimalust õppida oma ala parimatelt!
- Sul saab olema oma mentor ning lisaks veel erinevad juhendajad.
- Sa võtad osa ettevõtte igapäevatööst ning saad anda oma panuse erinevates töö- ja juhtimisprotsessides.
- Sa saad suurepärase ülevaate, kuidas meie organisatsioonis protsessid omavahel seotud on.
- Sa saad osaleda huvitavates äriprojektides.
Selveri meeskond toetab ja innustab Sind igakülgselt ning aitab kaasa Sinu juhioskuste arendamisele. Kinnitame, et omandatud kogemus on hindamatu. Hea töö eest maksame Sulle väärilist töötasu.

Koolitusprogrammi kestvus on 18 kuud ning selle lõpetanuna on Sul eelised kandideerimisel meie vakantsetele ametikohtadele.

Kui tundsid, et just Sina tahad meie noore juhi programmis osaleda, siis palun anna meile endast kohe märku!

Lisainfo

Juhul, kui Sa veel ei suutnud otsustada, oled oodatud meie infotunnile 18. märtsil kell 14.00. Siin saad rohkem informatsiooni, et langetada lõplik otsus kandideerimise kohta. Infotunnile registreerumiseks palun saada oma soov e-maili aadressile personal[at]selver.eu.