2023-08-23 14:48:55

KATLAMAJADE HOOLDUSTEHNIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööks on tagada piirkonna katlamajade töökindlus ning tõrgeteta soojusenergia varustus meie klientidele. Teostad katlamajade seisukorra ja töörežiimide perioodilise ülevaatuse, järelevalve, hoolduse- ja remonditööd ning rikete kõrvaldamise. Tagad tööohutusnõuete täitmise ning aruandluse teostatud tööde osas. Piirkonna keskus asub Põltsamaal ja Sinu tööpiirkond peamiselt Kesk- ja Lõuna-Eestis.

Ootused kandidaadile

Ootame Sinult tõsist huvi tehnika vastu, tehnilist haridust või töökogemust valdkonnas. Omad B-kategooria autojuhilube ja oskad kasutada arvuti põhifunktsioone. Töös oled korrektne, täpne, iseseisev, omad tehnilist taipu ja oled valmis graafikuga tööks. Kasuks tuleb varasem töökogemus energeetika ettevõttes.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle stabiilset, vaheldusrikast ja liikuvat tööd, vajalikku väljaõpet, selgeid eesmärke ning kuulumist kollektiivi, kus hinnatakse kõrgelt tehnilist arengut ja ohutut töökeskkonda. Lisaks saad osa mitmetest ettevõttepoolsetest soodustustest sh talvepuhkus, tervise- ja sporditoetus ning oled oodatud osalema meie ühisüritustel.


Tule loo koos meiega väärtust ärile, inimestele ja keskkonnale!