2023-08-23 14:48:55

KATLAMAJADE HOOLDUSSPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on tagada piirkonna hakkpuidu- ja gaasikatlamajade katkematu töö, tööparameetrite kontrollimine, seadistamine, hooldus ja remonditööde teostamine ning avariiseisakute likvideerimine. Lisaks teostad katlamajade vee- ja hakkpuidu analüüse ning koostootmisjaama generaatori parameetrite jälgimist. Samuti asendad katlamajade hooldustehnikuid (töö vahetustega). Piirkonna kontor asub Rakveres. Tööpiirkond on peamiselt Lääne ja Ida Virumaa.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab tehniline haridus, töökogemus tehnika valdkonnas ning teadmised tööstusautomaatikast. Omad B-kategooria autojuhilube, valdad suhtlustasemel eesti ja vene keelt ning oskad kasutada arvutit. Oma töös oled korrektne, täpne ja omad tehnilist taipu. Oled töös iseseisev, algatusvõimeline ja hea meeskonnamängija. Kasuks tuleb B-kategooria elektripädevus, töökogemus katlamajade hooldustehnikuna ja inglise keele oskus suhtlustasemel.

Ettevõte pakub

Sind ootab stabiilne, liikuv ja vaheldusrikas töö, vajalik väljaõpe ning võimalus oma töövaldkonna arengus kaasa rääkida. Kuulud kollektiivi, kus hinnatakse kõrgelt tehnilist kompetentsi ja tööohutust. Töötad kaasaegsete seadmete ja töövahenditega, heas töökeskkonnas. Sul on selged eesmärgid ja hea töö eest vastav tasu. Lisaks pakume mitmeid ettevõttepoolseid soodustusi, sh talvepuhkus ning võimalusterohke tervise- ja sporditoetus.