2023-08-23 14:48:55

KATLAMAJADE HOOLDUSE JA REMONDI TEHNIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on tagada automaatkatlamajade tehniline korrashoid. Seejuures teostad plaanilised hooldus- ja remonttööd ning avariiliste seisakutele likvideerimise. Teostad ka katlamajade heakorratööd sh katelde puhastamise. Teed koostööd Põhja piirkonna hooldusmeeskonnaga, automaatika, gaasi ja soojuse jaotuse meeskondadega ning klientidega.

Ootused kandidaadile

Ootame sinult tehniline haridust ning töökogemus katlamajade hooldusel ja remondil. Tunned katlamajade tööpõhimõtteid, oskad lugeda soojustehnilisi skeeme. Omad B-kategooria juhilube, valdad suhtlustasemel eesti keelt ning oskad kasutada arvutit. Kasuks tuleb vene keele oskus. Oled iseseisev, hea otsustusvõimega ja avatud õppimisele, suudad lahendada keerulisi olukordi ja oled valmis tööks graafiku alusel.

Ettevõte pakub

stabiilne, vaheldusrikas ja liikuv töö, selged eesmärgid ning kollektiiv, kus hinnatakse kõrgelt tehnilist arengut, koostööd ja ohutut töökeskkonda. Sul on võimalus ennast pidevalt tehniliselt täiendada ja olla kursis erinevate energiateenuse lahendustega. Saad osa meie töötajasoodustustest sh talvepuhkus, tervise- ja sporditoetus ning oled oodatud osalema meie ühisüritustel.

Tule loo koos meiega väärtust ärile, inimestele ja keskkonnale!

Kandideerimiseks ootame Sinu CVd hiljemalt 20.01.2021 läbi käesoleva või siis Adveni oma kandideerimiskeskkonna: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e1d92e12&lang=et-EE

Lisainfo 5665 9281. Tutvu meie tegemiste ja andmekaitsetingimustega www.adven.ee karjäärilehel.