2023-08-23 14:48:55

Kasutajatoe spetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tere! Mina olen Paavo Heil, RecruitLabi asutaja ja tegevjuht. Kutsun Sind liituma RecruitLabi ambitsioonika tiimiga. Meie ettevõte kasvab väga kiiresti ja seetõttu otsime juurde inimesi, kelle tööks on RecruitLabi klientide abistamine.

Sinu vastutusala ja töö klientidega algab sellest hetkest, kui klient võtab RecruitLabi värbamistarkvara kasutusele. Su töö kätkeb endas igapäevast suhtlust ning klientide murede lahendamist. Ülesannete hulka kuulub ka klientide koolitamine, kliendi värbamistarkvara seadistuste teostamine, klientide tagasiside kogumine, süstematiseerimine ja IT-arendusprotsessi vastava sisendi andmine.

Ootused kandidaadile

Sa saad selle tööga hästi hakkama, kui Sa oskad väga heal tasemel inglise- ja eesti keelt, oled kiire, täpne ja kohusetundlik ning mis peamine - Sulle meeldib klientidega suhelda ja aidata neil nende värbamisi lihtsamaks muuta. 

Igaks juhuks mainin ära, et spetsiifilisi IT teadmisi pole selleks tööks vaja, kuid huvi ägedate ja kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste vastu, mis teevad inimeste elu lihtsamaks - see huvi on kindlasti vajalik. Palume Sul töövestlusel ka kindlasti rääkida, milles Sinu selline huvi seni avaldunud on. 

Eks me hindame kindlasti ka seda, kuidas Sa meie praeguse tiimiga kokku sobid, selleks, et meie koostöö hästi sujuks. Meie tiimi kohta on paar sõna all pool.

Ettevõte pakub

RecruitLabis on hea töötada. Eeldame, et meie inimesed on vastutustundlikud, peavad kokkulepetest kinni ja seetõttu pakume ka vabadust otsustada ise kus või kuidas oma tööd korradada. Sinu rollis loeb ainult see, et RecruitLabi kliendid oleksid kasutajatoega väga rahul ja soovitaksid seetõttu RecruitLabi ka teistele.

Soovi korral võid teha tööd kaugtööna, kuid meil on ka kontor Tallinnas Järvevana tee ja Tammsaare tee ristmikul. Aknast avaneb vaade männimetsale, kuhu saad soovi korral tööpausil jalutama minna. Esimesed kuud on siiski mõistlik töötada kontoris, sest see võimaldab Sul kiiremini töösse sisse elada. Tööaeg - pead olema klientidele kättesaadav tavapärastel tööaegadel kas Eesti või Suurbritannia aja järgi.

Täisajaga töö puhul pakume palka vahemikus 1100-1600 eurot bruto. Kui palju täpselt, see sõltub sellest, millised oskused Sul on ja kui palju ülesandeid ja kui kiiresti Sa enda kanda võtad.

Meie tiimi on väike, dünaamiline, kiire, tulemustele orienteeritud. Lähtume klientide vajadustest ja tervest mõistusest. Õhkkond on meil vaba ja chill:) 

Kandideeri siit samast, läbi CV Kekuse süsteemi. Kui soovid lisainfot töö või RecruitLabi kohta, siis võta minuga ühendust. Kontaktinfo leiad Recruitlabi veebilehelt.