2023-08-23 14:48:55

Kassapidaja

CVKeskus.ee klient
4.5 - 13 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

✔ Klientide teenindamine kassas
✔ Müügitehingute teostamine kassasüsteemis
✔ Klientide noustamine ja abistamine

Ootused kandidaadile

✔ Suhtlemisoskus
✔ Rõõmsameelsus
✔ Ausus
✔ Kohusetundlikkus
✔ Tahe teha tööd
✔ Abivalmidus ja sobralikkus

Ettevõte pakub

MIKS TREAMER?
Meie jaoks on kõige olulised töötajad (ilma motiveeritud ja oskusliste töötajateta ei oleks meil rahulolevaid ja õnnelikke ettevõtteid vabade töökohtadega)!
Sellepärast arendame iga päev jätkuvalt oma äpp-i, et toetada meie missiooni ühiselt kasvada koos Sinuga, kuni üheskoos saavutame täismahus oma potentsiaali.

Tänu meie mobiilsele äpp-ile:

✅ Sa ei jää enam eales ilma ühestki tööpakkumisest (jah, meil on vastavalt vajadusele kohaldatavate mobiilsete teadete võimalus)

✅ Sa saad iga nädal palka ning monitoorida oma sissetulekuid reaalajas

⭐️ Igale tööle antakse hinnang - Sa saad oma tööandjalt avaliku soovituse, et tulevikus parematele ning kõrgemalt tasustatud positsioonidele kandideerida

⏱ Saad väga kergelt oma töögraafikut kontorllida

⚡️ Absoluutselt kõik on digitaalne ning Sa ei pea meie kontorisse koha peale tulema

✅ Pärast alustamist on Sul võimalus saada tuge spetsiaalsetelt inimestelt, kes tagavad, et Sul oleks kogu aeg töö olemas

MIS ON TREAMER?
Treamer on Sinu digitaalne talendiagent, kes viib Sind kokku huvitavate tööpakkumistega ning tagab Sulle ausa iganädalase sissetuleku.

Treamer loodi 2015 aastal, et võidelda töötuse ja ebavõrdsuse vastu, muutes tööturg demokraatlikuks ja digitaalseks. Soomes võeti teenus paljude ettevõtete poolt kiiresti omaks tänu oma innovaatilisele lahendusele meeskondade täiendamiseks. Tänasel päeval pakub Treamer kerget, kiiret ja läbipaistvat lahendust viies kokku kohalikud inimesed töövõimalustega, hoolitsedes täielikult terve protsessi eest. Me usume, et igal inimesel on võimalus saada heaks töötajaks. Meie eesmärk on kõiki talente maailmale tutuvustada.

Alates septembrist laieneb Treamer Tallinnasse, et positiivselt tööturgu mõjutada koos spetsiaalselt välja valitud kasvavate ettevõtetega, kes on huvitatud uuenduslikust värbamis ja töötamise protsessidest.