2023-08-23 14:48:55

Kardina paigaldaja / Kardinameister

CVKeskus.ee klient
1400 - 1800 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Aknakatete paigaldus klientide juures, kodus ja kontoris. Klientidele helistamine, paigalduse aja kokkuleppimine, oma tööde ja ajagraafiku planeerimine. Andmete vaatamine ja sisestamine paigalduse projektijuhtimise arvutiprogrammis. Kasutab ettevõtte tööautot, töövahendeid, töötelefoni ja tööriideid. Üldjuhul töötab üksinda, vajadusel koos teise paigaldajaga või abilisega tootmisest. Paigaldus on tootmise üksus mida juhib tootmisjuht ja paigalduse töökeskuse vanem (brigadir). Firmas töötab 4 paigaldajat + alltöövõtjad.

Kontaktisikud: Jüri Lilleoks, tootmisjuht tel. 56 875 575

Ootused kandidaadile

Vajalik: hea suhtlemisoskus, oskus viisakalt ja kannatlikult suhelda klientidega, valmisolek füüsiliseks tööks, iseseisvus, kohusetundlikkus, eesti keele valdamine heal tasemel. B juhiluba, sõiduoskus ja -kogemus. Elementaarne arvutikasutuse oskus.

Kasuks tuleb ehitus- või tootmistöö kogemus.

Kiirem reageerimine kuulutusele on eeliseks. Käsitleme laekuvat infot jooksvalt ja lepime kokku kohtumisi iga nädal, ei oota otsingu tähtaja lõpuni, alustame koostööd kohe kui leiame sobiva inimese.

Ettevõte pakub

Head töötingimused, sõbralikud ja abivalmis kolleegid, juhid ja omanikud. Kaasaegne töötajat ja klienti kõrgelt väärtustava juhtimiskultuuriga firma, mis tuleb inimestele vastu kõiges milles võimalik ja mõistlik ja ootab sama ka inimestelt. Stabiilne töö kasvavas ja arenevas firmas kasvava nõudlusega tegevusalal. Töötasu kokkuleppel, orient tase 1400-1800 eurot kuus.

Lisainfo

Tööle asumise aeg Niipea kui võimalik
Asukoht: Kalda 9a Tallinn (Nõmme / Mustamäe)