2023-08-23 14:48:55

JUHTIMISKESKUSE SPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on tagada läbi katlamajade kaugjälgimise klientidele maksimaalne võimalik energiavarustus ning ettevõtte sisene tootmisinfo kiire liikumine ja kvaliteet. Seejuures tagad klientide teavitamise ja koordineerid häiretele operatiivset reageerimist. Nõustad oma töös nii tehnilist personali kui kliente, pead ülevaadet hooldustegevustest ja teostad energiakeskuste efektiivsusanalüüsid.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab soojustehniline haridus, mis võib olla omandamisel ja töö käigus omandatud hea valdkondlik kogemus. Tunned katelde töö põhimõtted, sul on hea arusaam soojus ja jahutus tehnikast ning tunned automaatika süsteeme. Sul on hea suhtlemis ja koostööoskus, oled õpihimuline ning lahendusele orienteeritud. Suudad iseseisvalt prioriteete seada ja koordineerida tööd rahulikult ja otsustavalt ka avariiolukorras. Lisaks väga heale eesti keelele valdad suhtlustasemel vene keelt.

Ettevõte pakub

Sind ootab huvitav ja väljakutsete rohke töö kasvavas ja arenevas rahvusvahelises ettevõttes, võimalus ennast pidevalt tehniliselt täiendada ja olla kursis erinevate energiateenuse lahendustega. Koostöös professionaalse meeskonnaga tagad energiavarustuse ettevõtetele üle Eesti. Lisaks selgeid eesmärke, koostööle ja tulemusele orienteeritud organisatsioonikultuuri ja soodustuste paketti.