2023-08-23 14:48:55

Juhiabi / Помощник руководителя

CVKeskus.ee klient
850 - 1100 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Tegevuse laienemise tõttu ei suuda enam juhataja olemasolevate ressursside abil kiiresti ettevõtet edasi areneda. Juhataja otsib isikut, kellest saab tema volitatud isik ja parem käsi. See on vastutusrikas töö aga samas see, mis pakub väga huvitavat võimalust saada mitmekesist töö- ja elukogemust ja tarkust. See on suhtlemisrikas töö kaasaegsete töövahendite, inimeste ja protsessidega. Erisooviks on luua aastate käigus professionaalne ettevõte suurepärase korporatiivkultuuriga, väärtustega ja missiooniga. Ülesannete hulka kuuluvad:
1. Abistamine >>> Juhataja abistamine kõikvõimalikkudes tööülesannetes. Sa oled juhataja parem käsi ja volitatud isik – väga tähtis inimene.
2. TURUNDUS >>> Veebilehe arendus, koostöö FCR Media’ga. Firma areng ja teenuste reklaam Google ja Yandex otsingumootorites, Instragram ja Facebook kanalite edasiliikumine.
3. Üürnikud >>> Ettevõtte büroohoone ja autobaasi üürnikutega suhtlemine ja päringutele vastamine.
4. Finantsküsimused >>> Suhtlemine investoritega, pankadega, võlgnikutega jt
5. Juriidilised küsimused >>> olla igati abiks selliste küsimuste lahendamises koostöös meie juristidega.
6. Ladu >>> Meie areneva väikeste osakoormate lao töö organiseerimine.
7. Sisemajandus >>> Koostöö hooldus- ja kommunaalettevõtetega, linnavalitsusega, valvefirmadega jt. Meie keskkonna parenemine ja väikeste projektide läbiviimine. Tarvikute ja vajalikke toodete sisseost ja tellimine.
8. Reklaam >>> Reklaami materijalid, füüsiline välisreklaam, kingitused.
9. Juhataja aeg >>> Juhataja isikliku aja optimeerimine.
10. Press >>> Ajakirjanikega suhtlemine, intervjuude, artiklite, seminaridel osalemine, visiitide korraldamine.
11. Kontroll >>> Juhataja poolt kaastöötajatele antud tähtsate ülesannete täitmise kontroll.
12. Peterburi >>> Esindusega sujuva koostöö hoidmine.
13. Üritused ja kliendikohtumised >>> Koolituste, pidude, reiside, komandeeringute, väljasõitude planeerimine. Nt tuleb ka Youtube’i jaoks ettevõtte reklaamklippi tegemine.
14. Sisedokumentatsiooni haldamine >>> Mõnikord tuleb aidata arvete, spetsifikatsioonide, aktide tegemisega. Arvestuste pidamine (tooted, tehnika, tööristad, võtmed jm)
15. Protsessid >>> Ettevõtte protsesside ja kohustuste käsitlemine (med.testid, töökoha ohutus jm). Uute protsesside väljaehitamine kuni üleandmiseni vastutavatele isikutele.
16. Koosolekute korraldamine.
17. Uued teenused >>> Uute teenuste turule läbi viimine ja võimalus osaleda firma kasvustrateegia ehitamises.
18. Päringud >>> KIiendipäringutele vastamine nii telefoni kui ka e-maili teel ja vajadusel isiklikude kohtumiste läbi viimine. Sissetulevatele kõnedele vastamine ja edasi suunamine ehk kaastöötajate reageerimise kontroll. Dokumentide vormistamine. Külaliste vastuvõtmine, kohtumiste organiseerimine.

Ootused kandidaadile

Sul on sära silmades, armastad inimesi ja nendega suhtlemist. Oma töös oled kiire taibuga, täpne ja korrektne. Oled aus. Oled valmis õppima ja kuulama. Sul on väga hea eneseväljendus-, koostöö- ja suhtlemisoskus ning suudad ka kõige kiirematel aegadel rahulikuks jääda. Oled süsteemne, initsiatiivikas ning oskad oma aega hästi planeerida. Sul on hea eesti keele ja rahuldav inglise keele oskus kõnes kui kirjas ning oled vähemalt kesktasemel Microsoft Office (Outlook, Excel, Word) kasutaja ja ei karda IT lahendusi. Suhtluskeel firmasiseselt on vene keel.
Eelduseks on:
- Juhiluba ja oma auto
- Reisimise valmidus
- Kõrgharidus
- Õppimisvalmidus, kaasaegne mõtlemisviis ja kiirus
- Naeratus

Eelduseks on:
- Juhiluba ja oma auto
- Reisimise valmidus
- Kõrgharidus
- Õppemisvalmidus, kaasaegne mõtlemisviis ja kiirus
- Naeratus

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub
Huvitavat tööd pidevalt kasvavas logistikaettevõttes. Juhiabi saab unikaalset kogemust, mis kindlasti aitab ka isiklikus elus. Mis veel?
- Eriti mitmekülgset ja harukordset kogemust
- Ühisüritused
- Korralikku palka (palk + boonus)
- Intellektuaalne ja positiivne ümbruskond
- Eneseteostus ja kasvuvõimalused
- Firmasisesed allahindlused ja spordi, koolituse kompensatsioonid/soodustused
- Kaasaegne töökeskkond
Tööasukoht aadressil Kauba 3d, Kohta-Järve. E-R 8.00 – 16.30. Võimalik rääkida ka Tallinna kontoris töötamisest või aja muutmisest.
Tööle asumise aeg: niipea kui võimalik.