2023-08-23 14:48:55

Juhiabi

CVKeskus.ee klient
1400 - 1500 €/kuus Bruto
Lipson Invest OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb metallpindade katmisega pulbervärvi meetodil. Teeme koostööd metalli ettevõtetega üle Eesti ja Euroopa. Lisaks oleme ühed suurimad velgede taastamise teenuse pakkujad.



Töö kirjeldus

Ootame oma meeskonda inimest juhiabi ametikohale, kelle põhiliseks tööülesanneteks on meie klientide vastuvõtmine ja nõustamine ning tootmise koordineerimine. Otsime inimest, kellel on valmisolek luua usaldussuhet meeskonnaga, et kogu töö meie tootmises sujuks ja oleks produktiivne.

Tööülesanneteks on ka  kauba väljastamine ja vastuvõtmine koostöös meeskonnaliikmetega ning juhiabi assisteerimine administratiivsetes küsimustes.

Eelnev töökogemus klienditeeninduse või  administreerimise alal on eeliseks, kuid oleme valmis Sind ise välja koolitama ja olema abiks sinu professionaalse arengu kasvus.

Hea suhtlemisoskus on nõutav samuti pead valdama eesti- ja vene keelt väga heal suhtlustasandil ning inglise keelt  baastasandil.

Kritiiline mõtlemine ja kiire probleemi lahendamine on oskused, mis aitavad sul juhiabi tööülesannetega produktiivselt hakkama saada. Meie hindame meeskonnatööd ning ootame ka Sinult oskust suhelda inimestega ning hoida positiivset hoiakut teiste meeskonnaliikmete ja klientide suhtes.

 

Kui tunned, et eelpoolnimetatud sobib sulle võta meiega ühendust.

 

 

 

Ootused kandidaadile

Oled oodatud meie kollektiivi, kui

* Oled kohusetundlik ja täpne.
* Probleemide tekkimisel, suudad ise vajadusel lahendust leida ja hoida häid suhteid oma kolleegidega.
* Hoiad kinni oma lubadustest ja vastutad oma töö kvaliteedi eest.
* Kasuks oleks ka eelnev kokkupuude pulbervärvimise valdkonnas, kuid alati oleme valmis ise sind välja koolitama ja olema toeks uue ameti oskuste omandamisel. 
* Hea pinge taluvusega
* Oskad suhelda Eesti, Inglise ja Vene keeles.

Ettevõte pakub

  • Kaasaegset töökeskkonda parimate töövahenditega
  • Koolitusi sinu professionaalse arengu toetamiseks
  • Sõbralikku ja hoolivat meeskonda, kelle peale saab alati kindel olla
  • Lisateenimise võimalust
  • Puhkuse valiku paindlikus kuni 32 päeva aastas.