2023-08-23 14:48:55

Juhataja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hooajalise töökoormuse kasvuga tunneme puudust juhist, kes oleks abiks ettevõtte tegevjuhile. 

Töö on mitmekülgne ja nõuab, et tegeletakse päeva jooksul erinevate valdkondadega: restoranitöö korraldus, töötajate leidmine ja graafikute pidamine, kaupade tellimine, aruandlus, klientide teenindamine, majutuse planeerimine, süsteemide korrashoid, töövahendite tagamine töötajatele, ürituskorraldus ja veel palju muudki.

Töö iseloom nõuab töötamist nädalavahetustel ja õhtuti, mis tähendab, et põhiline puhkamise aeg on suvisel perioodil pigem nädala sees.

Töötamise aeg: mai kuni september. Soovi korral saab töötada projektipõhiselt sügis/talvisel perioodil.

 

Ootused kandidaadile

Ootame Sinult:

Algatusvõimet! Sa oled loov, tegus ja iseseisev organiseerija. Sa aitad luua meeskonna, süsteeme hõlbustada ja vastutad igapäevatöös klientide rahulolu eest. Vajame Sind, et toetaksid ja arendaksid meie meeskonda selles iga päev.

Kliendikesksust! Sa mõistad, et kliendid on meie suurim rõõm. Selleks, et kliendid saaksid maksimumi meie keskusest, tutvustad meeleldi kõiki teenuseid.

Suurepärast suhtlemisoskust! See eeldab Sinult ka pingeliste olukordade lahendamise võimet. Oskad inglise keelt hästi ja oleme rõõmsad, kui räägid ka teisi keeli.

Oled proaktiivne! Suhtud ettevõttesse omanikutundega ja otsid alati võimalusi, kuidas asju paremaks muuta.

Ettevõte pakub

Kaugemalt tulijale majutusvõimalust.

Lõunasöök maja poolt.

Võimalust töötada looduskaunis kohas, seda turismi ja meelelahutussektoris.

Võimalust olla kaasatud ürituste korraldusse, koguda uusi kogemusi.