
Juhataja Pääsküla restorani
Töö kirjeldus
Restorani sujuva ja tõrgeteta igapäevatöö korraldamine
Saalimeeskonna komplekteerimine ja juhtimine
Turunduskampaaniate elluviimine ja pidev analüüs
Tarnijatega suhtlemine
Kaubavarude planeerimine
Ootused kandidaadile
Vähemalt 3 aastane kogemus restorani juhatajana ning eelnev töökogemus toitlustus valdkonnas
Eesti keele oskus on väga heal tasemel ning valdad vene keelt
Hingelt eestvedaja, kes suudab inimesi kaasa tõmmata ja innustada
Oskad planeerida ja koordineerida, eesmärgipäraselt tegutseda ja tegevuse tulemusi analüüsida
Sul on Windows keskkonna tundmine (Excel, Word)
Ettevõte pakub
Vastutusrikast ja eneseteostust võimaldavat tööd
Konkurentsivõimelist ja motiveerivat töötasu
Kaasaegset töökeskkonda