2023-08-23 14:48:55

Juhataja asetäitja

CVKeskus.ee klient
Alates 972 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

MTÜ Uuskasutuskeskus ootab liituma õpihimulist kaupluse juhataja asetäitjat,  kelle tööülesanneteks on annetatud esemete sorteerimine, hinnastamine ning väljapanek. Ametikoha juurde kuulub juhataja asendamine ning kaupluse meeskonna toetamine müügieesmärkide täitmisel.
Päeva lisab vaheldusrikkust töö kassas ning kaupluse külastajate abivalmis teenindamine.
Töö on graafiku alusel ning tööaeg kaupluse lahtiolekuaegadel esmaspäevast kuni laupäevani. Pühapäevad ja riigipühad alati vabad.

Tööle asumine esimesel võimalusel. Tegemist on tähtajalise tööga kuni töötaja lapsehoolduspuhkuselt naasmiseni. Hijem on võimalus jätkata tööd uuskasutusspetsialisti ametikohal.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame huvi teiseringi kaupade vastu ning siirast tahet panustada kaupluse arengusse. Kasuks tuleb meeskonna juhtimise kogemus.

Iseloomu omadused sobivale kandidaadile: ausus, täpsus, kiirus, iseseisev toimetulek tööülesannetega, kiire kohanemisvõimega, avatud uuendustele.

Tule anname koos asjad uuele ringile!

Ettevõte pakub

MTÜ Uuskasutuskeskuse poolt töötajatele mahukas motivatsioonipakett milles sisaldub massaaž või sporditoetus, tööstaažiga kaasnev lisapuhkus ja muud. Lisaks on asetäitjat ees ootamas toetav meeskond ja tegusalt mööduvad tööpäevad.