2023-08-23 14:48:55

JÕULUMÜÜGISEKRETÄR

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Aasta kõige kiiremal ajal vajame appi just Sind, kui tunned, et jõulu sigin-sagin sobib Sulle hästi, oled usin tegutseja ja kiire õppija. Räägid väga hästi eesti keelt ning suhtled vajadusel inglise ja vene keeles. Oled kiire õppija ja iseseisev tegutseja e-poe keskkonnas ning meie laoprogrammis. Saad hakkama exceliga tavakasutajatasemel. Sinu võimalused on suuremad kui oled varem töötanud telefoniteeninduses. Sulle pakub rõõmu kui saad aidata Kalevi ja Põltsamaa tootede jõudmisel jõuluvanakotti.

Kandideeri MEILE Orkla Eesti AS`i

JÕULUMÜÜGISEKRETÄRIKS
tööperiood 01.oktoobrist- 20.detsembrini 2019

Ootused kandidaadile

Räägid väga hästi eesti keelt ning suhtled vajadusel inglise ja vene keeles. Oled kiire õppija ja iseseisev tegutseja e-poe keskkonnas ning meie laoprogrammis. Saad hakkama exceliga tavakasutajatasemel. Sinu võimalused on suuremad kui oled varem töötanud telefoniteeninduses.

Ettevõte pakub

Kogemust rahvusvahelises organisatsioonis ning mitmekülgset tööd Eesti kõige mainekamata kaubamärkidega. Tallinnast Jürisse tööle sõidutab meie oma buss tasuta. Tööaeg saab olema esmaspäevast reedeni kell 8-16.30.

Anna meile endast teada kohe. Teeme vahekokkuvõtte 26.08. Kui leiame selleks ajaks sobiva kandidaadi, loeme konkursi lõppenuks.