2023-08-23 14:48:55

Järelevalve spetsialist

CVKeskus.ee klient
Alates 1050 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Tagatud on õpilaste ning kooli töötajate füüsiline ja vaimne turvalisus, kasutades selleks erinevaid seaduslikke võimalusi, sh ennetades, vahetult sekkudes ja kasutades videovalvesüsteemi. Kõigile õpilastega seotud kriisikordadele ja korrarikkumistele on koheselt ja proportsionaalselt reageeritud. Kõik tegevused, sh koostöös kolleegidega, on suunatud sellele, et ennetada õpilase omavolilist lahkumist õppekeskuse territooriumilt ning hoida ära õpilase käitumisest tulenevaid ohte õpilasele endale või teistele.

Ootused kandidaadile

- vähemalt keskharidus, soovitavalt pedagoogiline või sotsiaalalane ettevalmistus ja lastega töötamise kogemus. Kasuks tuleb kõrgharidus või töökogemus korrektsiooni või sisekaitse alal.
- nõutav B-kategooria juhtimisõigus.
- on heas üldfüüsilises vormis ja valdab vägivalla ohjamise meetodeid.
- eesti keele oskus kõrgtasemel ja vene keele oskus suhtlustasandil.

Ettevõte pakub

Erialast täiendamist ja arenemise võimalust.

Lisainfo

Järelvalve spetsialist töötab graafiku alusel (vahetustega öö- ja päevatöö).

Kui Sa oled väljakutseid ja uuendusi otsiv ning vastava kvalifikatsiooniga innovaatiline inimene, palun saada meile oma avaldus, CV, haridust tõendavate dokumentide koopiad ja kaaskiri hiljemalt 25.07.2018 läbi CV Keskuse või e-postile valgejoe(ät)mhk.edu.ee. Võtame ühendust väljavalitud kandidaatidega.