2023-08-23 14:48:55

Jalgratta eelkooste tehnik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kutsume sind liituma Ampleriga jalgratta eelkooste tehnikuna, et anda oma panus rohelise linnatranspordi kättesaadavaks tegemisse.

 

Ampler Bikes loob jätkusuutlikult ehitatud elektrijalgrattaid, mis pakuvad sõitjatele rõõmu ja inspireerivad. Töötame selle nimel, et kõigil oleks võimalik kasutada mõnusaid nullemissiooniga linnatranspordi lahendusi. Meie rattad sobivad igaühele ning aitavad lahti saada liiklusummikutest, parkimismuredest ja vähendada heitgaaside hulka linnades. Ampleri ratastele on hiilgava hinnangu andnud väljaanded nagu The Verge, The Guardian ja TechRadar. Meie tegevjuhti on ettevõtlusauhindade konkursil pärjatud aasta noore ettevõtja tiitliga ning 2020. aastal võitsime parima disainirakendaja auhinna. Ampleri tootmismaht kasvab kiiresti ja otsime enda tiimi inimesi, kes tahavad anda oma panuse liikluskultuuri muutmisse.

 

Milles sinu töö seisneb?

Jalgratta eelkooste tehnikuna on sul oluline roll tippkvaliteediga elektrirataste maailma viimisel. Oled seega osa kiiresti kasvavast rohelise transpordile suunatud trendist maailmas. Sinu ülesandeks on erinevate jalgratta detailide (jooksud, mootorid, raamid jmt) ettevalmistamine tervikliku ratta koostamiseks. Hakkad oma töös kasutama parimaid olemasolevaid töövahendeid. Sul ei ole vaja eelnevat kogemust jalgratastega - õpetame sind kohapeal välja.

Ootused kandidaadile

Mida vajad jalgratta eelkooste tehniku ametis säramiseks?

Sobid sellele kohale, kui sul on tehniline taip ja soovid midagi päriselt kasulikku oma kätega valmis teha. Saad selle tööga hakkama, kui omad varasemat kokkupuudet tööriistadega ja oled huvitatud enda arendamisest. Sa oled püsiv ja naudid rutiinset tööd. Samas meeldib sulle õppida ning võtta kasutusele uusi ja paremaid töövõtteid. Usud, et väljakutsed on ületamiseks - kui näed probleemi, siis lööd käed külge ja mõtled kaasa lahenduste leidmisel. Ampler on rahvusvaheline ettevõte ja sa oskad eesti ja inglise keelt suhtlustasandil.

Ettevõte pakub

Kellega hakkad koos töötama?

Ampleri rattaid loovad 160+ inimest Eestis, Saksamaal, Hollandis ja Šveitsis. Oleme Eesti firma ja rattaid paneme kokku Jüri alevikus Harjumaal. Ampleri rattapoed asuvad Berliinis, Kölnis, Tallinnas, Amsterdamis ja Zürichis. Meil on kontorid Jüris, Tallinnas ja Berliinis. Meie igapäevaseid otsuseid juhivad väärtused nagu hoolivus, jätkusuutlikkus ja vastutustundlikkus. Sa hakkad töötama ühes meie Jüri tehastest, kus valmivad kõik meie rattad. Üks meie tehastest asub aadressil Kesk tee 19 ja teine Uus-Ringi tee 5. Samas on sul võimalus suhelda inimestega erinevates riikidest ja näha lähedalt rahvusvahelise ettevõtte kasvu.

 

Mida me sulle pakume?

  • Sõbralikku ja hoolivat meeskonda, kelle peale saab alati kindel olla
  • Kaasaegset tehast parimate töövahenditega
  • Hubast töökohta, mis on puhas ja soe ja kus köögis on snäkke
  • Võimalust areneda ettevõtte sees
  • Koolitusi sinu professionaalse arengu toetamiseks
  • Ampleri ratast isiklikuks kasutamiseks
  • Sporditoetust
  • Tööandja tervisekindlustust
  • Ampleri optsioone, mis teevad sind meie väikeosanikuks

 

Otsime liituma täistööajaga (40h nädalas, 8h päevas) tiimikaaslasi! Töötame E-R ja tööpäev algab vahemikus 7:30–9:00 vastavalt kokkuleppele oma tiimijuhiga.

Kui see tundub nagu koht, kus tahaksid töötada, siis ära oota ja pane oma avaldus teele!

 

Loe lisaks Ampleris töötamise kohta siit: amplerbikes.com/en/jobs

Vaata videot meie uute rataste kohta, et näha meie töökeskkonda ja tööviisi: https://www.youtube.com/watch?v=BrczL5pteyU