2023-08-23 14:48:55

Jalgrataste pakkija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Jalgrataste pakkijana on sul oluline roll tippkvaliteediga elektrirataste maailma viimisel. Sinu tööks on tootmisest tulnud rataste pakkimine ja selleks vajalike abitööde tegemine, et kliendini jõuaks terve ja hästi hoitud kaup. Meie rattad pakitakse peaaegu täielikult komplekteerituna ja kasutad nende pakendamiseks spetsiaalselt disainitud pappkaste. Samuti pakendad aksessuaare ja lisasid nagu lukud, helkurid jmt. Pakkimise tiimi efektiivseks toimimiseks jälgid sa jooksvalt pakkematerjali laoseisu ja vajadusel tellid seda juurde. Huvi korral on sul võimalus võtta endale ka pakkimise tiimi juhi ülesanded.

Kellega hakkad koos töötama?

Ampleri rattaid loovad 100+ inimest Eestis ja Saksamaal. Oleme Eesti firma ja rattaid paneme kokku Jüri alevikus Harjumaal. Ampleri rattapoed asuvad Berliinis ja Kölnis Saksamaal ning Tallinnas. Varsti laieneme ka Šveitsi ja Hollandisse. Meil on kontorid Jüris, Tallinnas ja Berliinis. Meie igapäevaseid otsuseid juhivad väärtused nagu hoolivus, jätkusuutlikkus ja vastutustundlikkus. Sa hakkad töötama meie Jüri tehases, kust saadame rattad klientidele üle Euroopa. Teed tihedat koostööd nii tootmise kui ka logistika tiimidega. Lisaks on sul võimalus suhelda inimestega erinevates Ampleri asukoha riikides ja näha lähedalt rahvusvahelise ettevõtte kasvu.

Ootused kandidaadile

Sobid sellele kohale, kui soovid midagi päriselt kasulikku oma kätega ära teha. Sulle meeldib peenemate detailide kallal nokitsemine, kuid ei pelga ka 20-kiloste kastide liigutamist. Sa oled püsiv ja naudid rutiinset tööd. Samas meeldib sulle õppida ning võtta kasutusele uusi ja paremaid töövõtteid. Usud, et väljakutsed on ületamiseks - kui näed probleemi, siis lööd käed külge ja mõtled kaasa lahenduste leidmisel. Sa oskad eesti ja inglise keelt suhtlustasandil, mis aitab sul edukalt toimetada Ampleri rahvusvahelises keskkonnas. Tunned ennast mugavalt lihtsamate arvutiprogrammide kasutamisel.

Ettevõte pakub

  • Sõbralikku ja hoolivat meeskonda, kelle peale saab alati kindel olla
  • Kaasaegset tehast parimate töövahenditega
  • Hubast töökohta, mis on puhas ja soe ja kus köögis on snäkke
  • Võimalust areneda ettevõtte sees
  • Koolitusi sinu professionaalse arengu toetamiseks
  • Ampleri ratast isiklikuks kasutamiseks
  • Sporditoetust
  • Tööandja tervisekindlustust
  • Ampleri optsioone, mis teevad sind meie väikeosanikuks

 

Otsime liituma täistööajaga (40h nädalas, 8h päevas) tiimikaaslasi! Töötame E-R ja tööpäev algab vahemikus 7:30–9:00 vastavalt kokkuleppele oma tiimijuhiga.

 

Tööle asumise aeg esimesel võimalusel - rahvusvaheline jalgratta hooaeg on täies hoos.