2023-08-23 14:48:55

Jäätisemeister

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Paulina käsitööjäätise kohvik  Viljandis otsib hakkajat ja tegusat jäätisemeistrit.Valmistame erinevaid  jäätisesorte -kodusest  koorejäätisest sorbeti ja  gelatodeni välja. Oma retseptides kasutame me kohalike farmerite parimat toodangut-piima ja koort, mune, marju ja muid hooajalisi looduseande.

Jäätisemeistri tööülesanded:

-tellimuste vastuvõtmine,

- tooraine tellimine,  enesekontrolliplaani  täitmine 

-jäätisesegu ettevalmistamine

-jäätise valmistamine ning pakendamine

- töövahendite pesemine ja korrashoid,köögi koristamine

- vajadusel abistamine kohvikus

Ootused kandidaadile

Eelistame inimest, kes :

-omab kogemust ( haridust)  kondiitri- või pagaritoodete , magustoitude või jäätise  valmistajana või kes on lihtsalt kirglik kokk, (paberitega või ilma) , kes üle kõige armastab sukelduda magusamaailma või  kellel on selle peale annet ja kätt.

-oskab organiseerida oma tööd ja saab hakkama iseseisvalt

- on ära proovinud kõik kodumaa ja maailma  jäätised (peaaegu)  aga leiab, et  parim on ikka  veel tegemata

- on positiivne, huumorimeelega ei koonerda ja  austab teisi

- kui eelistad tööd kaheksast neljani, siis seda me kahjuks ei luba

- nõutav tervisetõend, puhtus ja korraarmastus iseenesest mõista

Ettevõte pakub

Meie jäätisehooaeg kestab koguaeg,sest oleme avatud kohvikuna aasta läbi.Sinu panusest sõltub palju noore ettevõtte arengus.Sul on võimalus rääkida  kaasa võib olla maailma parima jäätise valmistamisel,  mille autoriks oledki sina . Jäätisevalmistamisel me järeleandmisi ei tee, ei kvaliteedis ega ka inimestes, sest kui midagi teha,siis teha seda hästi!  Tööaeg :täistööaeg/ osaline tööaeg, mis jaguneb: ( hommikune või õhtune tööaeg, k.a. nädalavahetus vastavalt graafikule) Palk vastavalt kvalifikatsioonile.  Kui see kõik kõlab tuttavalt:) ja sulle meeldiks ennast proovile panna et meid ja kodumaa jäätisesõpru üllatada,  siis saada  palun oma CV ja motivatsioonikiri. Sobival meistril võimalus kohe tööle asuda.