2023-08-23 14:48:55

Infoteenindaja Tallinna lennujaamas

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tule kolleegiks - ühendame Eesti maailmaga!
Tallinna lennujaamas saad väärtusliku töökogemuse ja suurepärase võimaluse suhelda reisijatega erinevatest kultuuridest. Sind ootab ees äge meeskond - toimetame arenevas ja põnevas töökeskkonnas.

Iga tööpäev on huvitav ja pakub väljakutseid!
Sul on tähtis roll lendude ja reisijate teenindamist puudutava informatsiooni vahendajana Tallinna ning regionaalsete lennujaamade klientidele ja partneritele. On oluline, et leiad suhtlemisel kontakti erinevate
inimestega, oled valmis pakkuma neile sobivaid lahendusi jäädes ka keerulistes olukordades täpseks ja tasakaalukaks.
Lennujaamas on klientidele kättesaadavad mitmed mugavusteenused, ka nende tutvustamine ja müük teenindusletis on infoteenindaja ülesanne. Saabuvatele infopäringutele tuleb vastata e-kirja teel ja telefonitsi, samuti tuleb terminalis viibivaid reisijaid informeerida valjuhääldisüsteemi kaudu.

Ootused kandidaadile

Just Sina oled õige inimene, kui
• oled loomult abivalmis, julge ja avatud suhtleja
• suhtled vabalt eesti, inglise ja vene keeles
• oled vilunud arvutikasutaja
• Sul on sarnase töö kogemus klienditeeninduse valdkonnast
• oled jõudnud omandada kutse või - gümnaasiumitaseme hariduse

Ettevõte pakub

Meil lennujaama kogukonnas on ühised traditsioonid ja meeleolukad sündmused. Infoteeninduses ootavad Sind hubane, vastvalminud töökeskkond ning hoolivad kolleegid. Tööl käimine on mugav, asume kesklinnale lähedal. Kui kasutad tööl käimiseks oma autot, saad
selle parkida tasuta. Oleme loonud Sulle paljude spordi- ja terviseedendamise teenuste kasutamise võimaluse väga soodsatel tingimustel. Meie töötajana saad 7 päeva tasulist lisapuhkust aastas. Ja mis peamine: me teeme igapäevaselt Eesti jaoks väga olulist tööd!
Vaata videost, mida infoteenindaja lennujaamas teeb: https://www.youtube.com/watch?v=7kM6QbnbpsQ