2023-08-23 14:48:55

Ida-Virumaa piirkonnajuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vastutad Ida-Virumaa piirkonna tulemusliku juhtimise, arendamise ja müügitöö ning meeskonna komplekteerimise ja igapäevase sujuva töökorralduse eest. Sinu peamiseks rolliks saab olema uute ning positiivsete kliendisuhete loomine ning olemasolevate kliendisuhete edasiarendamine Ida-Virumaa piirkonnas. Sinu tooteportfelli saavad kuuluma liikluskorraldusvahendid ning Eestis seni uudsed töömaa turvalisus- ja ohutustooted.

Ootused kandidaadile

Sobid Ramudden´i meeskonda, kui omad kogemust liikluskorraldus- ja/või teedeehituse valdkonnast või oled varem olnud seotud laiemalt rendivaldkonnaga ning teinud koostööd ehitusettevõtetega.
Sa peaksid olema ambitsioonikas ning entusiastlik ning tahtma saavutada suurepäraseid tulemusi. Me eeldame, et Sa suudad kergesti luua inimestega suurepärase kontakti ja oled veenev sõnumikandja.
Tööks on vajalik eesti ja vene keele oskus, inglise keele oskus tuleb kasuks.

Ettevõte pakub

Võimalust töötada rahvusvahelises ettevõttes, olla selle loomise ja ülesehitamise juures ning igapäevaselt kõiges ise kaasa rääkida.
Suurepäraseid arengu ja karjäärivõimalusi.
Sa saad reaalselt mõjutada ja muuta Eesti turu liikluskorralduse ja töömaaohutuse valdkonna arengut ning selle viimist uuele tasandile. See töö kannab endas suurt missiooni.
Loomulikult kuulub paketi hulka motiveeriv töötasu ja kõik igapäevaseks sujuva töökorralduse tagamiseks vajalik, kaasa arvatud ametiauto.