2023-08-23 14:48:55

HULGIMÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vastutad hulgimüügi arendamise ja juhtimise eest Eestis. Sinu peamisteks partneriteks on siinsed kaubandusketid, mille võtmeisikutega aktiivselt suheldes on Sinu ülesandeks meie müügimahte kasvatada.
Töötad välja ja viid ellu müügitoetustegevusi ning vastutad müügiplaani täitmise eest. Teed tihedat koostööd turundus- ja logistikaosakonna ning tootejuhtidega.
Allud firma tegevjuhile ning piirkondlikule ja rahvusvahelisele hulgimüügijuhile.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et oled analüütiline ja tulemusele suunatud iseseisev müügiprofessionaal. Oled vähemalt kolm aastat teinud edukat koostööd suurte kaubanduskettidega, mõistad nende tegevusloogikat ning suudad sealsete otsustajatega vastastikuselt kasuliku äri arendamiseks ühise keele leida. Tarvis läheb paindlikkust, väga head läbirääkimisoskust ning turundusalaseid teadmisi.
Vajalik on:
• Väga hea eesti keele oskus ning hea inglise keele oskus
• MS Office kasutamise kogemus
• Kehtiv juhiluba

Ettevõte pakub

Sobivale kandidaadile pakutakse tööalaseid väljakutseid ning võimalust areneda koos kogenud kolleegide, nõudlike klientide ja tipp-tasemel partneritega. Loomulikult saad Sinu vajadustele vastavat täiendkoolitust, motiveeriva hüvituspaketi ning kõik vajalikud töövahendid.

Lisainfo

Soovid pakkumise kohta lisainfot? Helista Mercuri Urvalisse telefonil 667 1520.
Soovid kandideerida? Saada oma ingliskeelne sooviavaldus ja CV koos palgasooviga märgusõna ”Hulgimüügijuht” all hiljemalt 20. aprilliks. Kõiki avaldusi käsitleme konfidentsiaalselt.