Töö kirjeldus
HORISONT RESTORANI KOKK (Demi Chef De Partie)
Peamine ülesanne – kvaliteetse toidu valmistamine vastavalt retseptidele hotelli tipp restoranis.
Töökoha korrashoid ning enesekontrolliplaani täitmine on töö loomulik osa.
Töö on vahetustega, graafiku alusel.
Restoran on avatud õhtuti teisipäevast laupäevani.
Ootused kandidaadile
Sinu kogemused ja oskused:
Erialane ettevalmistus ja kogemused kokana töötamisel.
Loomingulisus, kiirus, pingetaluvus;
Oskus ja soov töötada meeskonnas.
Eesti keele oskus ja inglise või vene keele oskus suhtlustasemel.
Ettevõte pakub
Meiega saad:
Töötada rutiinivabas ja sõbralikus keskkonnas – hotelli 30. korrusel asuvat Horisont restorani iseloomustab lai valik silmapaistvaid ja isuäratavaid roogasid. Restorani menüü ning tippklassi teenindus pakub külalistele tõelist fine dining elamust!
Kasutada omatöötaja soodustusi. Täiendada ennast Academy Accor õppeprogrammide kaudu ning areneda ülemaailmses hotelliketis.
Kõlab huvitavalt?
Saada oma CV ning küsimuste korral julgelt helista Elenale +372 53089573.