2023-08-23 14:48:55

Hooldustöötaja

CVKeskus.ee klient
Alates 1000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kodus olevate klientide abistamine nende igapäevaelu toimingute sooritamisel. Hooldustöötaja tööülesanded on vastavuses kliendi vajadustega. Tööülessannete hulka kuulub: vestlus, toidu tegemine ja toitmine, hügieenitoimingud, sidumine, võimlemisharjutuste tegemine, ravimi andmine (ravimskeemi jälgimine, ravimite andmise-võtmise dokumenteerimine), abivahendi kasutamise õpetamine, poest kauba ostmine ja toomine, näitude võtmine, pisikoristus, tavatransportteenuse osutamine, saatmine väljaspool kodu jt.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame, et ta on: positiivse ellusuhtumisega; õppimistahteline ja -võimeline; hea suhtlemisoskuse ja pingetaluvusega; empaatiavõimeline ja sooviga teisi aidata; võimeline töötama nii iseseisvalt kui meeskonnas; oskab oma aega planeerida; vastutulelik ja paindlik; mittesuitsetaja; korrektne ja delikaatne.

Ettevõte pakub

Tulemuslikku töötasu; toetavat kollektiivi; vaheldusrikast tööd; iseseisvust; ametiauto kasutamise võimalust; isikliku auto kasutamise korral kütuse kompensatsiooni; kutseõpingutele suunamist ja toetamist.