2023-08-23 14:48:55

Hooldustehnik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hooldustehnik - on valmis koolitusteks ja tööks nii töökojas, kui kliendi juures. Töö sisuks on ventilatsioonisüsteemide korraline hooldus, remont, kui ka ventilatsiooniseadmete seadistamine. Ametisõite tuleb ette sagedasti, hooldusautoga klientide juurde Eestis.

Ootused kandidaadile

Otsime kolleegi, kellel on töökogemus tehnika remondi ja hoolduse alal. Lisaks on eelduseks tehniline haridus ja/või eelnev töökogemus ventilatsiooni valdkonnas. Eduka kandidaadina oskad iseseisvalt töötada ja otsuseid vastu võtta, oled täpne ja kohusetundlik, sind huvitab tehnika ning sa tahad tõsta oma teadmiste taset. Kandideerimisel tulevad kasuks automaatika ja elektri valdkonna tundmine.

Ettevõte pakub

Pakume huvitavat tööd, iseseisvust, eneseteostust ja väljakutseid tuntust koguvas ettevõttes Eesti turul. Samuti pakume töötamist tähtajatu töölepingu alusel täistööajaga, korralikku töötasu, koolitusi (s.h.tootjakoolitusi) ning kolleegide tuge sisseelamisel ja edasises töös. Meie poolt teostatavad teenused on kvaliteetsed ja kuuluvad oma valdkonna tippklassi. Usume pikaaegsesse koostöösse, mistõttu pakume oma koostööpartneritele püsivust ja kindlustunnet.