2023-08-23 14:48:55

Hooldusspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

hoolduseks ja arenduseks vajalike varuosade ost, suhtlemine hooldusjuhtide ja hankijatega parimate ja soodsaimate lahenduste leidmiseks ostuprotsessis; pidev varuosade laoseisu haldus, tagamaks optimaalset ja vajalikku varu ladudes, vastutus õigeaegsete mahakannete eest ladudest kasutades lao- ja hooldusprogrammi; vastutus korrektse ja õige laoseisu eest, osalemine inventuuride läbiviimisel

Ootused kandidaadile

kui sul on tehniline taip ja teadmised, oled vastutustundlik ja kiire tegutseja ning sulle sobib meeskonnatöö. Kui sa ei pelga uusi väljakutseid ja uute oskuste õppimist. Vajalik on tehniliste jooniste mõistmine, elementaarne arvutikasutamise oskus, kasuks tuleb varasem töötamine sarnasel ametikohal ja kogemus CAD-programmi kasutamisel.

Ettevõte pakub

kaasaegset töökeskkonda, motiveerivat palgasüsteemi (lisaks toitlustuse- ja spordikompensatsiooni), tööriietust ja töökaitsevahendeid, koolitusi tööks vajalike oskuste omandamiseks, professionaalseid töövahendeid, organiseeritud toitlustust, sõbralikku ja toetavat kollektiivi.