2023-08-23 14:48:55

Hooldusmehaanik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamisteks tööülesanneteks on tootmisliinide ja -seadmete plaaniline hooldus ja ennetav remont, osalemine arendustöödes parema efektiivsuse või töökindluse saavutamiseks, vajadusel kiire tehniliste probleemide lahendamine tootmise jätkamiseks.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui sul on tehniline taip ja teadmised, oled vastutustundlik ja kiire tegutseja ning sulle sobib meeskonnatöö; sa ei pelga uusi väljakutseid ja uute oskuste õppimist; oled valmis  töötama graafiku alusel ka nädalavahetustel. Vajalik  on elementaarne arvuti kasutamise oskus, kasuks tuleb varasem töötamine sarnasel ametikohal.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub kaasaegset motiveerivat töökeskkonda, pidevat erialast arenemist, huvitavaid tehnilisi väljakutseid,  koolitusi tööks vajalike oskuste omandamiseks,  professionaalseid töövahendeid, osaliselt kompenseeritud toitlustust, tööriietust ja töökaitsevahendeid, lisahüvesid (näiteks staazhipuhkus, transpordi kompensatsioon, spordikompensatsioon või ravikindlustus) ja sõbralikku ja toetavat kollektiivi.

Töö on esmaspäevast reedeni hommikustes ja õhtustes vahetustes.