2023-08-23 14:48:55

HOOLDUSJUHT

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee klient Scandagra Eesti AS on osa Scandagra Grupist, kuhu kuulub Baltikumis kuus ettevõtet. Grupi omanikeks on suured Skandinaavia põllumajanduskontsernid Lantmännen ja DLG. Ettevõte on Eesti suurimaid söödatootjaid, vilja kokkuostjaid ning põllumajandustarvikute vahendajaid. Oleme Eesti põllumeeste usaldusväärne partner alates 1993. aastast. Meil on rohkem kui 100 töötajat üle Eesti, peamiselt Viljandis, Elvas, Tartus, Rakveres ja Tallinnas.
https://scandagra.ee/

Töö kirjeldus

Ootame meeskonnaga liituma hooldusjuhti, kellele usaldada 5-liikmelise tiimi juhtimine ning nendega koostöös:

  • tehnika korraliste hooldustööde planeerimine ning läbi viimine;
  • vajadusel erakorraliste hooldustööde teostamine.

 

Koostöös tehnikajuhiga hoolitsed ka hankijate valiku ning nende töö jälgimise eest, tegeled varuosadega ning oled oodatud tegema ettepanekuid uuendatud tööplaanideks, investeeringuteks jne. Töö põhifookus on Viljandi tehasel, kuid vajadusel tuleb külastada ka teisi Scandagra üksuseid.

Ootused kandidaadile

Meie jaoks on oluline, et Sul oleks varasem töökogemus tehnikavaldkonnas ja hea arusaam meeskonna juhtimisest. Töökeeleks on eesti keel, kuid nii inglise kui vene keele oskus suhtlustasemel, tuleb kindlasti kasuks. Areneme oma töös pidevalt ning ootame lahenduste otsimisele ja edasiviivatele muudatustele suunatud hoiakut ka Sinult.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle täistööajaga tähtajatut töölepingut, sh valveaeg. Kvaliteetset tööalast tuge saad pikaajaliste kogemustega ja püsivalt meeskonnalt. Lisaks ettevõttesiseseid soodustusi ja ühisüritusi.

 

Meie ühtehoidev ja sõbralik meeskond ootab Sind!

 

Küsimuste korral võta julgelt ühendust 5343 7097 või eliisa(at)cvkeskus.ee; CVKeskus.ee värbamiskonsultant Eliisa Epro.