2023-08-23 14:48:55

HOOLDUSDIVISJONI JUHT

CVKeskus.ee klient
2500 - 3300 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Ühinenud Hooldused OÜ hooldusdivisjoni juhina on Sinu põhilisteks tööülesanneteks välihooldusüksuse töö korraldamine ja juhtimine; tööks vajaliku tööjõuressursi ja töövahendite hankimine/planeerimine; pakkumiste ja vastava aruandluse vormistamine; kliendisuhete hoidmine ja arendamine ning eelarve koostamine ja jälgimine. Töö toimub peamiselt Tallinnas ning Harjumaal.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui omad head suhtlemis- ja läbirääkimisoskust ning oled analüüsi- ja algatusvõimega inimene, kelle jaoks pingelised olukorrad ei ole probleemiks, vaid väljakutseks.

 

Pakutav töökoht eeldab varasemat meeskonna juhtimise kogemust (nt. kinnisvara/tootmise valdkonnas); valmidust töötada aeg-ajalt töövälisel ajal; arvutikasutusoskust tavakasutaja tasemel; B-kategooria juhilube ning head eesti ja vene keele oskus.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub Sulle põnevat ja mitmekülgset tööd, kaasaegset ja sõbralikku töökeskkonda (Tallinna piiril, Rae vallas), ametiautot või sõidukompensatsiooni, konkurentsivõimelist ja motiveerivat töötasu, tööks vajalikke vahendeid ning väljaõpet.

Konkurss kestab sobiva kandidaadi leidmiseni.

Küsi lisateavet telefonil 5058184,
CV Keskuse värbamiskonsultant Janar Eenlo