2023-08-23 14:48:55

HOOLDUS- JA PAIGALDUSTEHNIK

CVKeskus.ee klient
CV Keskuse klient on 1995. aastal loodud BESTMARKI SUURKÖÖKIDE AS, mis tegeleb köögiseadmete müügiga, millele pakutakse lisaks ka kõrgel tasemel hooldust ja remonti. Ettevõtte tegevusega saab tutvuda aadressil: www.bestmark.ee

Töö kirjeldus

Hooldus- ja paigaldustehnik tegeleb suurköögiseadmete paigaldamise, hoolduse ja vastavalt vajadusele ka remondiga. Töö sisaldab ka klientidele seadmete kasutamise õpetamist ja tehnilistes küsimustes nõustamist. 

Ootused kandidaadile

Töö eeldab elektrialaseid oskusi ja arusaamist köögiseadmete ehitusest ja tööpõhimõtetest, elektrialast väljaõpet (soovituslik), tehnilist taiplikkust, iseseisvust, head suhtlemisoskust, heal tasemel eesti keele oskust, suhtlustasandil vene keele oskust ja ingliskeelsetest tehnilistest tekstidest arusaamise oskust. 

Kasuks tuleb eelnev kodumasinate või suurköögiseadmete remontimise töökogemus.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub erialast ja praktilist tööd, ametiautot, vajadusel täiendkoolitusi.

 

Hooldus- ja paigaldustehniku tööpiirkond saab olema Lõuna-Eesti. 

 

Töökoht luuakse sinna, kus väljavalitud kandidaat elab või kuhu tal on mugav liigelda. Võimalik on töötada ka kodukontoris. Tööaeg on esmaspäevast reedeni 8:30 – 17:00, kuid valmis peab olema ka graafikujärgseteks tasustatud valveteks. 

 

Ära kandideerimisega oota, sest pane tähele, et kontakteerume sobivate kandidaatidega jooksvalt ning konkurss lõppeb kohe kui oleme õige inimese leidnud!

 

Kandideerimiseks kasuta nuppu „Soovin kandideerida“. 

 

Küsi rohkem infot e-maili kristiina(at)cvkeskus.ee või telefoni 5257780 teel, CV Keskuse värbamiskonsultant Kristiina