2023-08-23 14:48:55

Hinnakirjade planeerija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hinnakirjade planeerija peamisteks kohustusteks on kolme erineva turu hindadega seotud informatsiooni planeerimine ja haldamine koostöös Soome hinnastamistiimiga. Samuti uue tarkvarasüsteemi juurutamine ning hinnastamisinformatsiooni andmebaasi loomine ja arendamine. Oled toeks sõiduautode maaletoomise osakonnale ja kontaktiks Mercedes-Benzi tootja vastavatele allüksustele Saksamaal ja Rumeenias. Lood, värskendad ja kontrollid hinnainfot vastavalt erinevatele mudelitele võttes arvesse riikide eripärasid ja standardeid.  

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui tunned end mugavalt Excelit kasutades ning Sind ei hirmuta töö suurte andmemahtudega erinevates programmides. Oled täpne, korrektne, talud hästi rutiinsust ja oskad numbrimaailmas näha suurt pilti.  

Varasem kogemus hinnastamise ja/või autovaldkonnas on Sinu konkurentsi eeliseks. 

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume vaheldusrikast tööd ja põnevaid väljakutseid rahvusvahelises autoettevõttes ning võimalust kasvada koos organisatsiooniga. Esindad maailma vanimat autobrändi Mercedes-Benz’i. Sind toetab toimekas ja uuendusmeelne meeskond, samuti Stebby heaolutoetus ja omatöötaja soodustused.