2023-08-23 14:48:55

Hingerahu maaletoomise tippspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame enda sekka KAHJUKÄSITLUSE OSAKONNA JUHATAJAT, kelle kireks on kõrgetasemelise ja kuluefektiivse kahjukäsitluse tagamine Gjensidige Baltic Eesti filiaalis.

Sinu päevad on täis kahjukindlustuse kõikide liikide kahjukäsitluse juhtimist ja toimimise tagamist, analüüsi, kahjukäsitluse strateegia ja eesmärkide loomist ja rakendamist, aruandlust ja infovahetust, kahjujuhtumitega seotud otsuste tegemist ja kliendisuhtlust.
Sinu professionaalset vaadet ootavad tootearendus, koostöö partneritega nii Eestis (remondiettevõtted jt) kui väljaspool Eestit, kahjukäsitluse protsesside arendus, et kasvatada efektiivsust ja klientide rahulolu.
Sinu osakonna töötajad ootavad vajalike oskuste arendamist (koolitused, juhendamine jmt) ning töö tulemuslikkuse hindamist.

Ootused kandidaadile

Usume, et eneseteostusele meie ettevõttes aitavad kaasa eelnev töökogemus kahjukindlustuses, juhina töötamise kogemus, eesti, vene ja inglise keele oskus, kõrgem haridus, võime töötada meeskonnas, ladus suhtlemisoskus, hea pingetaluvus ja korralik analüüsivõime.

Ettevõte pakub

Gjensidige Eesti filiaal pakub Sulle suurepärast võimalust osaleda rahvusvahelise ettevõtte ühe olulise valdkonna arendamises. Norrale kohaselt on meil kuninglikud töö- ja karjäärivõimalused. Kindlustame Sind korraliku töötasuga ning pakume lisaks mahukat soodustustepaketti. Meie meeskond on sõbralik ja rõõmsameelne, usume, et huumor on abiks nii lõbusatel sünnipäevapidudel, mõnusatel ühisüritustel kui tööprobleemide lahendamisel.