2023-08-23 14:48:55

Hambaravi õde

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hambaraviassistent (hambaravi õde) abistab hambaarsti vastavalt iga protseduuri iseloomule. Töö eesmärk on osaleda aktiivselt hambaravi meeskonna liikmena kvaliteetse suutervishoiuteenuse tagamisel. Tähtis on järgida hügieeni-, anti- ja aseptika nõudeid. Hambaraviassistent peab olema võimeline iseseisvalt ja korrektselt täitma hambaarsti poolt antud ülesandeid.
Tööülesanded: Patsiendiga suhtlemine, hambaarsti assisteerimine, meditsiiniliste instrumentide ja materjalide ettevalmistamine. Protseduuri-/operatsioonijärgne patsiendi ja kabineti korrastamine, instrumentide pesemine, pakendamine, steriliseerimine ning meditsiiniseadmete puhastamine.

Ootused kandidaadile

Töötajalt ootame korrektsust, täpsust, õppimisvalmidust, koostöö- ja vastutusvõimelisust. Oluline on vaimne ja füüsiline vastupidavus, sõbralikkus ning suhtlemisvalmidus.

Töös võib esineda erinevaid tervist kahjustavaid faktoreid (sundasendid, keemilised ja bioloogilised ohutegurid). Desinfitseerimislahustele ei tohiks olla tundlik.

Eeliseks on meditsiiniline haridus või varasem töökogemus hambaravi assistendi või abilisena, kuid suure huvi korral ei ole selle puudumine takistus (võimalik väljaõpe kohapeal).

Keeleoskus: Väga oluline on eesti ja vene keele hea suuline oskus. Eelneva erialase kogemuse korral piisab ka eesti keele oskusest.

Muu: Kasuks tuleb B-kategooria juhiloa omamine ja arvutioskus tavakasutaja tasemel.

Tööaeg: Vastavalt töögraafikule (sealhulgas töö õhtusel ajal ja nädalavahetusel).

Sobiv kandidaat võib kohe tööle asuda.

Ettevõte pakub

Koolitusi, häid töötingimusi, paindlikkust, konkurentsivõimelist töötasu ja meeldivat kollektiivi.