2023-08-23 14:48:55

Haldustöötaja-elektrik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tagad tootmisseadmete toimimiseks vajalikud kommunikatsioonid (elekter, valgustus, suruõhk, vaakum, ventilatsioon jne).  Järgid elektri- ja tuleohutusreegleid oma tööde teostamisel.  Jälgid kütte- ja ventilatsioonisüsteemide toimivust. Reageerid süsteemi häiretele ja kõrvaldad häirete põhjused.  Teostad igapäevaseid haldus- ja remonditöid vastavalt haldusjuhi korraldustele.  Oled avatud peaga ja oskad välja mõelda lahendusi erinevatele probleemidele.   Tunned ja oskad kasutada erinevaid käsitööriistasid.

Ootused kandidaadile

Sul on tehniline või ehituse taustaga haridus. Elektrialane haridus on suur eelis.  B kategooria juhtimisõigus.  Eesti keele oskus, kasuks tuleb vene  ja inglise keele oskus.  Algteadmised elektri-, ventilatsiooni ja küttesüsteemide tööpõhimõtetest.  Oled eesmärgile orienteeritud ja korrektne ning täpne.  Kasuks tuleb töökogemus vastaval ametikohal.

Ettevõte pakub

Pakume kaasaegset töökeskkonda. Töökeskkond on modernne ja ergonoomiline – puhas, vaikne, valgusküllane.  Maitsvat ja soodushinnaga toitlustamist ettevõtte sööklas.  Ettevõtte soodustusi (nt sporditoetused, ujumine, ühisüritused, lapse kooliminekutoetus).                    Palju toredaid kolleege!