
-cateringi suupistete/ roogade valmistamine;
-kokkade juhendamine ja kvaliteedi kontroll;
-uute retseptide väljatöötamine;
-menüüde koostamine ja arendamine;
-hindade kalkuleerimine;
-eelnev toitlustusalane töökogemus, soovitavalt cateringi valdkonnas;
-kiirus, täpsus, korrektsus;
-hea pingetaluvus;
-meeskonnatöö valmidus;
-vene keele osakus suhtlustasandil;
-arvuti kasutamise oskus (Word, Excel);
-paindlikkus tööaja suhtes;
-karjääri ning eneseteostamise võimalust;
-tööalast koolitust;
-sõbralikku tööõhkkonda ning toetavat ja professionaalset meeskonda;
-tööd organisatsioonis, kus väärtustatakse inimest ja tema tööd;
-kaasaegseid töötingimusi ja -vahendeid.
Töökoht asub Tallinnas, Lasnamäel, Taevakivi 7B.
Kulinaaria OÜ on juhtiv Eestimaine toidutööstusettevõte, mis valmistab laias valikus maitsvaid valmistoite, salateid, magustoite, kondiitri- ja peolauatooteid.Lisaks pakub Gurmee Catering peokorralduse täisteenust. Tootmine asub Tallinnas ja annab tööd ligi 300 inimesele. Selveri Köök ja Gurmee Catering on Kulinaaria OÜ kaubamärgid.