2023-08-23 14:48:55

GloReal GROUP pakub tööd IT - ARENDAJALE

CVKeskus.ee klient
1600 - 4000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime pikaajalist partnerit meie aktiivse ja nooruslikku meeskonda. IT-spetsialisti peamiseks ülesandeks hakkab olema GloReal GROUP'i harudele internetipõhiste lahenduste pakkumine, kodulehtede programmeerimine ning firma kogu IT süsteemi ja veebirakenduste arendamine (frontend/backend, online teenused, andmebaasid, jne). Töö hakkab olema väga huvitav ja tulemusrikkas. Käesolevat kohta pakume täpsele, kohusetundlikule ja punktuaalsele inimesele. Ootame Sind meie meeskonda kui Sul on järgmised omadused: + Iseseisev mõtlemine ning oskus iseseisvalt otsuseid vastu võtta; + võimekus kohaneda kiirelt muutuvate ideedega; + IT alane haridus või selle omandamine, töökogemuse olemasolu toob suurt kasu; + pühendumus eesmärgile, pingetaluvus ning soov areneda ja kasvada koos meiega; + oled õppimishimuline ning suudad seda teha iseseisvalt; + oled huvitatud saama GloReal GROUP perekonna osaks ning arendama meie IT osakonda;

Ootused kandidaadile

Soovime sinuga alustada mahukat ja edukat tegevust, kui

• omad varasemat kogemust PHP, Java ning sarnastes keeltes;
• omad kogemust SQL andmebaasidega (eelistus MySQL);
• oskad töötada CSS Bootstrap ja Jquery framework'idega;
• tunned hästi JavaScript, HTML 2.0 ja CSS 3.0
• NB! oskad töötada või suudad õppida töötamist vähemalt 1 MVC raamistikus (nt Yii, Laravel, Symfony);
• suudad täita iseseisvalt ülesandeid ning ette näha prioriteete;
• oskad rakendada ja integreerida erinevaid e-maksmise lahendusi (pangalingid, PayPal, Credit, Cryptocash, ID-rakendused, jne).

KASUKS TULEB WordPress CMS'i tundminde.

Ettevõte pakub

+ Ambitsioonikat võimalust saada osaks GloReal GROUP ettevõttest, mille eesmärk on jõuda rahvusvahelisele turule; + huvitavaid ja suure potentsiaaliga projekte ning koostööd nimekate klientidega; + mugavat, interaktiivset ja sõbralikku töökeskonda; + kiiret arengut ja osaluse võimalust meie ettevõttes; + NB! püsivat PÕHIPALKA ning kiiresti kasvavat BOONUSTASU!